Hit House 2018

Hit House Koncert 2018

Søndag den 2. september er der for 5. år i træk Hit House Koncert udendørs på Frederiksberg Runddel overfor Aveny Teatret, som dannede rammen om Hit House i perioden 1964 – 1969. Koncerten er fra kl. 14 til ca. kl. 18 med fri entre.
De sidste 5 år har Frederiksberg Runddel været fyldt med publikum, og det begynder at ligne en tradition, hvor der kommer både ældre og yngre mennesker, som er glade for at høre Pigtrådsmusik fra 60erne.
Koncerten er kommet i stand med støtte fra Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Fonden, som gerne vil markere dagen og mindet om en af de største forlystelsessucceser for unge på Frederiksberg. Arrangøren er Per Vincentz, og konsulent Holger Hagelberg fra Scanart Music, som leverede orkestre til Hit House i 60erne.

Jørgen de Mylius
Den “røde tråd” i koncerten er Jørgen de Mylius, der ligesom de tidligere år vil være konferencier ved koncerten. Jørgen de Mylius har siden 1963 beriget os med sin fantastiske viden om pop- og rockmusik. Jørgen de Mylius vil præsentere dette års program med 5 orkestre i følgende rækkefølge:
1.     Chimbo’s Revival
2.     The Works – Real Rocking Roll med 2 saxofoner
3.     The Rocking Ghosts, som i sin tid spillede i Hit House
4.     Sir Henry and his Butlers, som var et af de faste orkestre i Hit House
5.     The Cliffters med Johnny Reimar, som i år kan markere sit 60 års jubilæum i Dansk Underholdning.

Årets Hit House Plakat 2018
Hvert år har vi lavet en plakat for Hit House Koncerten på Frederiksberg Runddel. Det har vi også i år. Det er forfatteren til Hit House-bogen, Thomas Gjurup, som har designet plakaten igen i år.

Koncerten i år er sponsoreret af Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Fonden, Royal Beer og Cafe Kellerdirk, og der er fri entre.
Koncerten starter kl. 14 og forventes at slutte kl. ca. 18.15.
Yderligere informationer hos Holger Hagelberg på 21 61 23 23, eller mail holger@scanart.dk
– se også www.scanart.dk

Mange hilsner
Christel Hammer
Hammer PR & Kommunikation
Koglevej 3, 2820 Gentofte
Mobil:20 46 66 17, www.hammerpr.dk

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar